Nurul Sayang Kamu: Tibe-tibe Semua Senyap..Malaikat Tengah Lalu La Tue..

Tibe-tibe Semua Senyap..Malaikat Tengah Lalu La Tue..

Si Joyah sedang khusyuk pot pet pot pet.

Si Minah pulak sibuk tung tang tung tang.

Si Abu bunyi bom bam bom bam.

Si Karim plak asyik gedegang!! gedegang!! *bukan bunyi air gedegang oke..*

Aisshh..bising betul class arini..tengah bising-bising tue tetibe je.....

Senyap. Sunyi. Sepi.
.
.
.
.

Si minah berkata : Ada malaikat lalu lah..tibe2x je semua senyapkan??



gambar hiasan.

Pernah tak korang alami benda tue? tengah bising-bising tahap hyper punye bising tetibe je semua orang takde pihak yang berkecuali senyap..cam ada mangga yang lock mulut-mulut yang pot pet pot pet tadi.. Betul ke malaikat lalu time tue??? selalu orang cakap camtu.. dari zaman saya sekolah lagi.. Ustaz cakap ade malaikat lalu..hurm..tapi time tue saya kecik lagi..masih sekolah rendah..so, saya setuju jela ape ustaz tu cakap.. tapi betul ke?

Sape tahu??? (*_*)

note: saya tgh tengok gaya model catwalk kat youtube..alahai, tergeliat tergeliot haa badan tue..cam gimnastik pun ade..huhu..kalau badan cam kayu mmg patah terus kot..hoho~ okla bye!


4 ORANG KRITIK:

Ery Farieha said...

slalu je..
betol la kot malaikat lalu
hehehe

B.E.R.Y.S said...

haha..serius? ;p

Hapiz Rahman said...

xdelah.. jgn caye sgt. huhuh

B.E.R.Y.S said...

hapiz:huhu..tuelah..tak taw pun btol ke tak..;p