Nurul Sayang Kamu: Kisah Di Sebalik Rumah Kosong Peninggalan Nenek Comel..

Kisah Di Sebalik Rumah Kosong Peninggalan Nenek Comel..

Holla you all semua!! hope semua sihat-sihat belaka..;p camne weekend korang?? oke?? mesti byk plan best-best kan?? weekend saya? hurmm..biase2x saje..but oke lah, sempat juge pulang ke rumah tercinta..sabtu malam aritu ade kenduri arwah kat rumah arwah nenek saya yang cute itu!! ohh! miss my granny so muchhhhh!! nak taw tak cite kelakar?? tak taw lah klakar ke tak..hoho..~

Disebabkan rumah arwah nenek saya sekarang kosong plus takde sape nak duduk walhal rumah tue still cantikss..so, my mum punye idea tak nak bagi rumah tue kosong and nampak sunyi die suruh adik saya yang 3rd tue, afiq dengan cousin-cousin yang lain, 3 orang semuanya *afiq, ju, haziq* tido situ..ade satu malam nie *bunyi cam scarry sikit*,,,tetibe pintu depan tak boleh bukak *pintu depan tue kire main entrance lahh..so, kalau tak boleh bukak means diorang tak boleh keluar..hohoho..padahal boleh je keluar ikut pintu belakang..*

So diorang 3 orang dah panik!! yang cousin lagi sorang name dia haziq baru form 2, pandai sgt dia wat ape nak taw tak?? die pergilah seru dengan sekuat hatinye..."nenekkkkk..atoookkkkkk...tolonnggggg!! pintu terkunci....!!" then tibe-tibe je...paaaappppp!!




korang rase ape jadi??



saya sambung next entry oke? ngantuk plus takut..hehe..;p

oke bye! with love..berys~


6 ORANG KRITIK:

ayin~weeweet said...

hala!potong stim!hahahaha

B.E.R.Y.S said...

jeng jeng jeng...hahhaa!! ;p

LiFe KaMi said...

aik cam drama besiri plak..

B.E.R.Y.S said...

hohoho..nantikan next episod ye?? =)))

mimi saidi said...

aiyooo..smbg plak

B.E.R.Y.S said...

sabar ye mimi...hohoho~