Nurul Sayang Kamu: Mulut Kau Jahat Sangat..Stepler Mulut Tuh Baru Taw!

Mulut Kau Jahat Sangat..Stepler Mulut Tuh Baru Taw!

Pagi tadi saya bangun dengan agak kelam kabut sedikit..huh!! Penangan durian dengan sate yang dilahap dengan banyak malam tadi..dekat 20 cucuk saya makan! ayam dengan daging! sedap! ditambah dengan buah-buahan tempatan..ape pun malam tadi sumpah enjoy sakan! last year punya jamuan pun sama jugak menu dia..tapi this year sumpah!! pemudahcara-pemudahcara minggu mesra pelajar Kolej Aminuddin Baki menjadi tamak haloba dengan tiba-tiba..termasuk saya..mengapakah? tara pappa yey!! tara pappa yeeyy!

gambar tahun lepas
.
.
.



gambar malam tadi
.
.
.


sila focus pada kuantiti makanan yang ade dalam gambar di atas.
nampak kulit durian tak dalam kedua-dua gambar di atas?
seee, menu die sama je..hak3!!


Oke, tukar cerita lain pulak.. saya tak tahu nak gambarkan perasaan saya sekarang bagaimana..gembira?? sedih?? coz asyik terdengar banyak mulut yang cakap-cakap belakang..eeeii! sape yang mulut jahat tue, rasa macam nak stepler notis yang berbunyi "mulut saya jahat sgt suke kutuk orang.." kat mulut dia..tengoklah nanti saya buat betul-betul baru tahu! padan mulut dia! Sape ade stepler saya mahu pinjam! Sekarang!

Kan saya dah kata banyak kali semua yang berlaku Allah yang tentukan..bukan saya yang mintak..jangan tanya kenapa jadi camtu, kenapa jadi camni..saya bukan kerja dekat kaunter pertanyaan yang nak menjawab segala macam soalan! huh! nak tanye g kat formspring..lol! ;p

Hurmm..sebelum saya emosi tak tentu pasal, baik saya stop sekarang..kalau tak puas hati mari kita fight tarik-tarik rambut ke..baru adventure sikit..hahaha..~

Okelah, bye! with love..Berys~


8 ORANG KRITIK:

Kie-yu said...

hamboi
ganaznye cik kak
takot ai =p

B.E.R.Y.S said...

mengganas sebab makin geram! huhu! ;p

Anonymous said...

comel nurul marah..hakhakhak

B.E.R.Y.S said...

ke situ pulak daa..haiisshh!

lieya orange M.I. said...

oii dayah...ko ni dari dulu mmg ganas pun..hehehe

B.E.R.Y.S said...

lieya: hahaha! ko cam taw taw je kan aku ganas?? cheh! tu dulu time matrik..haha..skng aku sopan dah..lalalalaa..~

mizzbutterfly said...

sabay yerk cik nurul..kite mmg tak blh nk puaskan haty sume org..remeber that..

B.E.R.Y.S said...

thanx yunk! aku sedang bersabar..maybe ade hikmah yang tgh tunggu kot..jeng3~ hehehe..;p