Nurul Sayang Kamu: Resipi turun-turun temurun cik nurul sayang kamu..yok yok yoooossshh!!

Resipi turun-turun temurun cik nurul sayang kamu..yok yok yoooossshh!!

Bahan-bahan yang diperlukan:

1. Sebijik istana batu-bata ala-ala omputih..
*bukan buttercup oke? buttercup untuk kuih batik je..*



2. Sebuah kereta yang harganya sedang-sedang sahaja, no.plat mesti bertulis "Just Married" dan perlu ditempah khas..boleh didapati di Pasaraya Proton..
kalau cari kat Giant mmg tak jumpa!!



3. 6 orang kembar yang tak kurang comelnya, pandai mengaji, petah berkata-kata serta rajin mengemas rumah bila dewasa kelak..;p *baju semua nak same memang saya confius mane satu anak yang first lama-lama tengok boleh sewel sekejap! hummpph!! * (>.<)



4. Seorang jejaka bergelar suami, gigih bekerja menyara si kembar enam, tidak merokok, mempunyai iras-iras pelakon Ashraf Muslim gitu..hohoho~



selamat mencuba semua readers & followers!! weee..~

note: senanye ini short list untuk my long term plan..soalnya kepala otak mula menggedik memikirkan perkara yang matang-matang sahaja..penangan final year kott..entah!! bye!

with love, chef berys~

*****

eh jap jap jap!! ade tertinggal satu bahan penting lah!



5. Nie bukan maid taw tapi suri hidup dalam rumah batu-bata tue..
hoho..~


oke! bye semua!


6 ORANG KRITIK:

Khairie Hisyam said...

Oh. Suri rumah yang tua ke, tengah, yang muda?

>:)

B.E.R.Y.S said...

helloo...yang 1st n last..haha..;p

cahayabintang said...

kembar 6 tu tak thn..sekali mengandung je la...

B.E.R.Y.S said...

dalila:hahhaa..! senang, sekaligus je..lalalalaa..~;p

LaDy DeLLaZ said...

pergh~!! nk anak 6 dlu baru ada jejaka? :P

ish3.. now akak tahu nape nurul ngn tuttttttt~ XD

B.E.R.Y.S said...

hahha..kak dell nie ke situ pulak..bagaimanakah agaknye ber"anak" dulu baru ber"suami"?? hurmmm...;p