Nurul Sayang Kamu: Karam Singh Walia Sudah Ade penggantinya! boleh angkat tangan lagi tinggi..hohoho~

Karam Singh Walia Sudah Ade penggantinya! boleh angkat tangan lagi tinggi..hohoho~

"Dengar-dengar itu beduk telah berbunyi..sebulan puasa tamatlah hari ini..lalalaa.."~ hoho!! best pulak layan lagu raya sambil lipat kain nie..ape kene ntah dgn saya nie..dari semalam lagi duk ulang2x lagu raya! teruja nak raya!! sebulan je lagi nak puase kan?? sekarang dah bulan Syaaban..ohh!! baru teringat saya belum abes puase ganti! ade sape-sape nak tolong wat amal jariah tak?? meh ler tolong gantikan puase saya..!! ngeee..~ dah 2 tahun hari raya saya penuh dengan kehibaan, kesunyian..huhu..alkisahnya disebabkan 2 orang insan tersayang sudah kembali ke Rahmatullah..tengok orang lain ade atok dgn nenek lagi, saya rase sgt jelessshhh!! ohhh!! semoga roh nenek comel dan atok kacak saya itu dicucuri rahmat..Al-Fatihah~ Aminnn..

Okelah, lately nie saya rase agak sedikit stress..rasenye macam kene amek kursus pengurusan emosi jerk kat UKM nie..ok what?? haha!! stress sgt sampai tido pun lewat, bangun pun lewat, sakit kepala, adooiii!! nasib baik ade susu+cococrunch! peneman saya di kala kemurungan..chewah!! orang lain stress berdoa, solat, baca Al-Quran..tapi saya pegi melantak tak sudah-sudah..hummpph! buruknye perangai..

Mane taknye, after dinner mee goreng, still tak cukup then order lagi mee goreng jugak on the spot! lol..tak cukup lagi tue, beli roti butter plak, tambah lagi keropok roda kereta kuda, plus keropok ketam ke ape ntah..pastu ade kenduri manggis plak..haha!! credit to gg!! bile balik bilik je sambung mengunyah cococrunch!! kruk krak kruk krak..bluurrrppp!! haiihhh! sumpah perut saya nie version tong drum..hoohoo..~ tapi rasenye oke je selagi tak obesiti! kan??



saya bakal menggantikan Karam Singh Walia dalam Aduan Rakyat!!
sape mahu buat aduan?? silakan...jangan pandai nak cakap belakang..
tak baik..nak mengadu marilah depan-depan.hummph..!!


with love, berys~

8 ORANG KRITIK:

Hapiz Rahman said...

gila ah banyak.. serius banyak!

butterfly said...

klu stress mesti sinonim dgn mknn erk..? npe ye??

B.E.R.Y.S said...

butterfly: tulah, pelik kan?? kalau stress je mesti nak makan..agaknye dgn makanan+enzim2x yang ade pada food tue boleh kurangkan stress kott..contohnya coklat..kan??

hapiz: kamu pengkomen tegar blog saya! mcm nak bg hadiah je..hehe..;p

Wan Gerrard said...

Oit nak adiah gak^^
makan banyk2 xtakot berat ke?hehehe

B.E.R.Y.S said...

wan gerrard: huh!! takde takde ribut nak mintak hadiah..haha!! takpe, selagi boleh makan kita makan..tak gitu?? ;p

mizzbutterfly said...

suke..ayat2 ko yg last2 tuh...wah...awesome la perut ko...

Khairie Hisyam said...

Wah. Kalau tengok saiz memang tak sangka awak ni binge eater. Haha.

B.E.R.Y.S said...

wani:hehe..aku nak luahkan dgn cara baik..tak gitu?? bagus gak kan ade blog nie..lalaaa..~

khairie: hahaha..tue gambar dah lama..yang latest tak tgk lagi..haha!! ;p