Nurul Sayang Kamu: Edisi Saya Suka Bersama Cik Si Sukaa Lalalaa.. :)

Edisi Saya Suka Bersama Cik Si Sukaa Lalalaa.. :)

Saya suka minum susu dutchlady. yang fresh milk tutup hijau biru tak sedap! Saya suka kanak-kanak. comel oh diorang!
Saya suka warna kuning. tapi takde baju kuning!
Saya suka makan cereals. cornflakes madu paling sedap!

Saya suka pakai baju warna hitam. nampak seksi auuww!

Saya suka subjek bisnes. nak jadi usahawan kononnye!

Saya suka tido petang. ish! bad habit!

Saya suka main mesej dalam class. nak tackle pakwe baru oii! hahaha

Saya suka buat kerja last minute. confirm semua siap!

Saya suka makan burger kat cafe kolej. ade cheese! nyumm!

Saya suka pakai baby lotion time tido. kot kot mimpi jadi baby ke hape. mustahil!


Saya suka beli kasut. sekarang ade 16 pasang kasut semuanya! nak pinjam ke?

Saya suka minum teh o ais. entahlah! segar je rasenye.

Saya suka datang lambat ke class. yela, jarak seinci je pun class dgn bilik. :)
Saya suka dating dengan kawan gugurls saya. diorang best! wiwiitt!
Saya suka tengok lelaki smart. botak tak suke! buncit lagilaaaa..ohh! pak arab is not my taste!

Saya suka gelak kuat-kuat. cakap pun kuat! sampai kene tegur pun volume still high! ahh!

Saya suka makan tempe sambal. emak buat sedap! mahu cuba?

Saya suka tengok orang cantekss. jeleslah dgn diorang tu. nak jadi cantek jugak!


Saya suka main tenet. sampai dua tiga empat pagi tak tido. hummpphh!

Saya suka tergeleng-geleng dalam class. haaa! ngantuk punye pasal! nasib tak berdangdut!

Saya suka nangis. entah! macam dapat emas kalau menangis! heee..pelik ohh!
Saya suka pakai sweater tak kisah ke mane saje. tue memang style saya dress up! jangan tiru!

Saya suka kasut crocs. selamat dipakai even takde tali pinggang keledar kat kasut tuh!

Saya suka lagu-lagu siti nurhaliza. kenapa entah! sukaa gilaaa! siti cantek!

Saya suka tidor telangkup. cam kura-kura. comel tak saya tido? haaaa..
Saya suka minum air mineral. kuat minum air. sampai mata lebam. eh? yeke minum air mata lebam? abg google pelisss bagi jawapan!

Saya suka baca buku sambil baring. tapi tak elok kan? suke hatiii..nak suka jugak!
Saya suka sayur bendi. ayah cakap sayur bendi untuk orang bijak saje. ehh! saya bijak rupanya..baru tahu!

Saya suka orang cakap saya gemokkss. heee. thanx doakan saya gemok. tapi xnak obesiti!
nanti pelamin runtuh pulak.



tapi saya pelik. kenapa muka saje yang gemok?
adakah bila kita makan, lemak berkumpul di muka?

Saya suka duduk depan cermin lama-lama. bukan bersolek tebal. tapi cermin diri sendiri. baguskan? heeee..
Saya suka kereta honda jazz.. nak beli sebijiklah letak dalam rumah. sayang nak guna.*oke, membazir je beli!*
Saya suka berangan. berangan dapat jadi orang terkenal satu hari nanti. kalau pergi mana-mana mesti ade bodyguard! heee..pastu semua org serbu nak sain!
Saya suka buat kek batik. sebab tue je yang paling senang dan paling saya pandai nak buat.huuuu..;p

Sekian sahaja edisi Saya Suka dari saya cik suka-suka bukan si zuka..heee..~ next entry cite pasal Saya Sayang pulak..bye semua! :) sayang koranggss!

p/s: Ya Allah, kau lindungilah anak-anak yatim di muka bumi ini..semoga mereka sentiasa terpelihara dalam rahmatmu..aminnn..~ *baru balik majlis buka pose bersama anak yatim Darul Rukaiyah..tersentuh hati ini tengok mereka.. semuanya masih kecil tapi sayang emak dan ayah sudah pergi dulu.. :(*

With love, berys~


8 ORANG KRITIK:

ENCIK TIKUS said...

encik tikus pulak suka dengar anda mengomel dekat blog nie ;)

N U R U L said...

encik tikus..hahahaa!! saya suka mengomel panjang lebar..*tambahan dari entry..heee*

ZACK ENTRY said...

gomel-gomel juga..=)



latest entry Berat Aku Makin Bertambah

Anonymous said...

sile beli baju kuning cepatt2.

gemoks ke?? tgk cam xckp 3kg je huahuahua

Anonymous said...

haaaaa elok la bli honda letak dlm umah...

kodok hijau the ghost writer said...

saya suka awak.. sebab awak banyak mulut hahahahah ..

N U R U L said...

zack: gomel? apekah?

SheTreasures said...

i like your bold eyes!

p/s: followed the bold eyes girl.
:)