Nurul Sayang Kamu: Ingatkan main terjun-terjun..rupenyeee betullah tue pembunuhan diri..omg!

Ingatkan main terjun-terjun..rupenyeee betullah tue pembunuhan diri..omg!


Ini berita baru kami terima..*baru terima tapi dah masuk paper..huuu*
Saya dengan ini melaporkan..betollah ade student mati semalam..hurmmm..



Jom serang balai polis untuk taw kisah lanjuttt..zasssss!! :)

bye! nak tido..with love, Berys~


6 ORANG KRITIK:

sapphire said...

nurul..
betul ke nih (mesti la betul kan)
knp dia terjun bangunan..??
knp za'ba lagi..?/
isk isk..seriau plak...

sila update berita selanjut nye ek hehe

Anonymous said...

sile jgn tiru aksi si mangsa ye puteri nurul.

sherah said...

nurul sing walia.aku pinjam post ni okayy hehe

Shahir Naim said...

hehehe.. aku ingt yr previous post yang cerita pasal kes zaba nih... the "jangan bunuh diri" thiggy tu... hahaha :P

kodok hijau the ghost writer said...

ranai sgt bunuh diri kat ukm .. hish.. syg jgn terjun bangunan tau.. kalau jatuh cinta ngan kodok oklah

N U R U L said...

kak nilam: huuu..btol kak..semalam baru taw.entahlah kolej zaaba ade penunggu ke hape nurul pun tak sure..kekeke.. :)

anon: baiklah tuanku!

sherah: oke! beres saja..;p

shahir: tiap taun ade je yang mati tak pahamlah aku..

kodok: i tak terjunlah cik kodok oii..nanti tak sempat kaweeenn camne? hahhaa