Nurul Sayang Kamu: Mak Bidan pun tak terjunnn macam saya terjunnn..heee (*_*)

Mak Bidan pun tak terjunnn macam saya terjunnn..heee (*_*)

Sehari nie saya jadi bidan terjun! weee..~ hebat tak hebat? secara tak langsung terjadilah pulak tukang tangkap gambar untuk my cousin punye convo tadi..heee.. :) mula-mula macam kekok sikit..haha..lame-lame macam ketagihlah pulak..huhu..oke, malas nak cite panjang..tengok je pict yang sempat disnap! pastu nilai sendiri, cantek ke tak cantek saya amek..*komen tue jangan yang spicy-spicy pulak eh?*

gambar-gambar kat bawah semua nie act tak kabur, skrin laptop korang yang dah berhabuk bersawang senanye..huu~ *senanye nak bagitaw, sila kelik kelik dekat nuff,,, eh eh eh!! sile kelik kelik dekat pict untuk bagi jelas..wokehh!*



my cousin, kak ain :) tahniah! tahniah!
jap lagi boleh kawen dah..keh3~
*jap lagi???*



haaa..belum-belum dah ade gambar saya..
nie jela masanye nak bergambar..

*oke, abaikan baju saya yang mcm org pregnant tue!*




port bergambar memang baik punye!! kat tengah-tengah roundboard UKM..haaa!! disebabkan tempat lain sesak sampai tak boleh nafas,,, nie jela tempat yang takde orang.. :) malu jugak tadi orang duk tengok-tengok, mcm pelik jer.. tapi lantaklah kan..bile lagi nak wat muka tak malu.. :p




gambar nie paling lama nak amek..aiissshh! susah gak nak kire 1,2,3 and dlm mase yang same nak klik bagi masuk topi tuh! tapi ape pun, tetap fun!! heeee..~




satu jambak bunga segar tue hadiah dari parent kak ain, bear yang comel tue, tuan punye belog ini bagi..*haha..nak bagitaw jugak saya yang bagi..ohhh, tak baik menunjuk tapi suke hatilah kan nak bagitaw gak! husshhh!! :p*



cik bear-bear gomokk gondut! nasib baik kak ain suke! credit to me..




gambar yang wajib ade..gambar nak paling besar jugak taknak kalah..! haha..demm! *dalam hati cakap tak sabar nak grad! rase macam artis pulak bile byk flash camera terpancar di sana sini..heeee~ * :) :) :)

Setakat tue jela dulu gambar-gambar yang ditangkap tadi..banyak lagi tapi kang ade orang muntah hijau tengok gambar-gambar hijau kat atas..cube kire ade berape perkataan hijau saya dah taip?

p/s: nampak macam mesra alam tak pict-pict kat atas tue? haha.. :)

Okelah, nite semua!! esok saya story pulak kisah convo kakak depan bilik saya yang dah berjaya jadi executive dekat satu kilang milik Jepun!! haiipp! Origatoossshh! :p

With Love..Berys~


7 ORANG KRITIK:

En Kid said...

ape lagi..
DSLR la pulak..
:p

Roundabout said...

roundboard tu hape? roundabout kowt ye?

Khairie Hisyam said...

Wah. Anda bila lagi? Jeng jeng

kodok hijau the ghost writer said...

okeh .. nanti awak kombo meal kat ukm kodok tangkap gambar k..

B.E.R.Y.S said...

abg kid: duet duet??? haahahaa..~

roundabout: hahaha..tue pun boleh jadi isu erk?? byk lagi kesalahan i eja..haahhaa!! ngenngg~

khairie: saya tahun depan!! bulan 9! jemput dtg yah khairie! heee.. :)

kodok: okeh! beres!! set chicken wing satu oke? haha

mizzbutterfly said...

sgt chumel bear-bear ko bg itu..nanty pas ni..bile time ko..blh la update yg ko konvo plak..mesti ade org tersayang pergi skali kan..

B.E.R.Y.S said...

mizbutterfly: hahaaa..!! aku tak sabar nak konvo next year! weeee..~ nak bear sebesar dectar tue boleh tak agak2x?? haha..angkut bear tue dengan lori treler..