Nurul Sayang Kamu: Saya taknak sewa hotel mahal-mahal untuk majlis kawen, buat dekat Dewan Canselor UKM jela, heee.. :)

Saya taknak sewa hotel mahal-mahal untuk majlis kawen, buat dekat Dewan Canselor UKM jela, heee.. :)

Sekarang dah pukul 3.18 pagi..huuu..saya still tak tido lagi..masih ade assignment yang perlu disiapkan..due date 16 ogos, next week! tapi semangat lagi gigih saya mahu siapkan jugak! takmau kacau weekend nih! sekejap je kan dah masuk hari ke-3 puase..jap lagi dah hari ke 30..*eh eh! puase 30 hari ke 29 hari je? ermm..*


Sebenarnye saya takde idea pun nak story ape..entah! time bulan puase nie masa sangatlah banyak freeeee jadi dah tak boleh nak cakap saya busyyyyy memanjangg..heeee..~ohh ya! tadi saya sempat jugak mem"prank" kawan saya si mawarku berduri sempena bufday die..abes putih macam tepung gomak dah saya tengok..mata saya pun pedih gila sekarang nie haiihh padan muka saya sape suruhkan ngade-ngade nak baling bedaaakk bulan puase nie org lain tadarus mengaji tapi saya pergi jerit-jerit pulak oh mintak maaf warga blok sekalian tak sengaja dah happy melampau nak buat camne kan?? haaaa..takde titik langsung sekali harung ayat saya tuh! *fuhh! tercungap-cungap pendek nafas oii!! (^.^)*


Yela, time nie jelah kan kita nak beronok-ronok, eh! berseronok-seronok dengan kawan-kawan..nanti bile dah grad macam abg-abg dan akak-akak yang baru grad tuh *sambil tunjuk diorang yang tayang jubah convo!* dah tak boleh dah kan nak gurau-gurau dengan member-member..masing-masing mestilah ade haluan masing-masing kan?? Takpe, next year turn saya pulak tayang jubah convo even jubah convo faculty saya palinnggg "menyerlah" sekali warnenye oohhh pelissslah buruk gila warna biru pudar macam seluar jeans luntur!! huh!..tengok diorang yang grad arituh cam heaven je perasaan diorang..hurmm..


Ape pun, gudluck untuk korang-korang yang baru grad arituh! hopefully pasni masing-masing dah bekerjaya, jangan lupelah menyumbang kat uni tercinta oke ..jangan lupe daratan pulak..*bile dah grad nanti saya nak datang balik kat UKM, sewa Dewan Canselor nak buat majlis kawen haaaa! kire menyumbang lah tue kan? haha*


Okelah, dah pukul 3.37 pagi..nak ke dapur, buka peti ais, bersahur! menu untuk sahur macam biase susu segar dutchlady dengan cornflakes! nyumm nyumm!! jom sahur!! selamat berpuase semua..bye!!


With love..Berys~


8 ORANG KRITIK:

Feeq said...

caiyok2! Puasa penuh tahun ni ye v(^.^)

amin said...

dah sahur ke?

temulawak said...

tak boring ke asek sahur tue je? hihi

B.E.R.Y.S said...

feeq: hehe..insyaallah..thanx!! selamat berpose!!

amin: sudah sahur!! :)

temulawak: dah tue je yang ade..syukur jela..haha! ;p

Miss Z said...

Bes lah blog awk :)

N U R U L said...

miss z: thanx miss z for the compliment!! heee.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

makan apa tadi...jangan lupa jemput saya kalo dah buat majlis kat ukm tu

N U R U L said...

brutalsolo: buka ikan bakar! heee..sedap!! insyaallah..kawen lambat lagi kott.haaa!!