Nurul Sayang Kamu: Thanx korang-korang sebab hargai kitorang-kitorang.. p/s : cantek bunga kekwa!!

Thanx korang-korang sebab hargai kitorang-kitorang.. p/s : cantek bunga kekwa!!

Helloo dearies semua..!! Korang tengah watpe? hope semuanya sihat walafiat..aminn..~entry kali takde ape sgt pun..just nak share ape yang saya buat 2,3 hari nie..rase macam diri nie busy memanjang..hohoho..tak tahu bile mase pulak nak sebut "free memanjang"..T_T tapi takpelah kan? Allah dah bagi waktu pagi hingga petang untuk bekerja, belajar, bersosial facebooking..oppsss! so, waktu malam untuk rehat..kita sebagai manusia kenelah patuh..ye tak?? mane boleh sesuka hati nak buat rules sendiri..Tuhan marah oke?? ;)

Oke, weekend lepas saya ke PD..malamnye pulak saya ade attend satu majlis nie..terase diri nie dihargai even tak menyumbang banyak benda kat kolej kesayangan..huuu..~malam penghargaan jaksa sesi 2009/2010..after satu sesi berperang, bertempur, bergelumang dengan amanah yang berat itu, atlast sempurna jugak tugas2x yang agak mencabar jiwa dan ragaku ohhh..!!! cheh!! :p




sampai-sampai je dekat Bangi Golf Resort terus dapat bunga!!
hohoho..~ yang lelaki semua jadi mat bunga malam tuh! :)



muka-muka yang sama time pergi PD..hoho..~



saya nie bermasalah sikit bile attend majlis formal..
tak suke dengar ucapan berjeler-jeler..huuu~ *buruk perangai!!*
so, ade je benda yang saya nak buat..hummpph!
tue kawan saya kat sebelah siap tido lagi..haaa.. :)



i love this pict! so lovely and looks adorable! hoyehh! :)



yeeyyy!! dapat hadiah..tenkiu-tenkiu..heee..
tapi malang sebab tak dapat cabutan bertuah..haiisshh!! :(



waktu paling bessshh!! melahap+melantak: makan!!



dessert nie nampak menarik!! rase die pun ummpphh!
*two tumbs up!!*



sudu, garfu dan 2 kuntum bunga..
kaitannye??
bile makanan yang banyak itu masih tak cukup, silelah makan bunge.
terima kasih. :p


okelah, cukup sampai sini dulu..mahu tidur nyenyak sebab esok ade class pukul 8pagi..tak mahu tidur dalam class lagi..nanti kene denda berdiri..kalau kene denda tidur sampai habes class takpelah jugak..heeee..~ nite semua! bye!

with love,,, Berys~



12 ORANG KRITIK:

Qu azniza ;) said...

cantik kekwa 2...

BezBuddy said...

bangi golf resort?cm best je

B.E.R.Y.S said...

azniza: cantek dan wangi! :)

bezbuddy: ermm..tgk macam best..hehe..kalau dah sampai and tgk sendiri..cam biase je..tapi not bad lah.. tandas die mcm bilik tido.. :p

mizzbutterfly said...

hey,,,u oll da wat yg terbaek tau,,btw sgt shuker juge,pada gmbr ko dgn ahmad tuh,,so sweetz la,,,,heheheh nnty crop tau..bg gmbr ko dgn die je,..yg lain tuh,,nyibuk aje,,,huhuhuh

B.E.R.Y.S said...

mizbutterfly: haaaaa!! thanx dear! takpe, tak payah crop..ahmad kan ramai peminat..die tgh layan peminat die tuh..kasi chance..haahaha.. :)

Hamzah Ian said...

wa~~ banyak gmbr cun2.. nice one..

Hamzah Ian said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shahir Naim said...

terbaek lah~
amin ade malam penghargaan jaksa weh!!!
:D

archie said...

nurul..tq dtg..soronok tgk korg hapi mlm 2.. :)

B.E.R.Y.S said...

hamzah: thanx!!

shahir: huhuhu..memang setiap tahun buatlah shahir..sile jeless! haha..

wani@archie: thanx ye jaksa!! hehe..lain kali buat makan2x jemput kitorang..lalallaaa..~ ;p

Shahir Naim said...

sangat weh!!!
pengurusan korang sangat tak "abis madu sepah dibuang kolej" ahahahahaha

B.E.R.Y.S said...

shahir: haaha.kalau camtu mehla register kolej amin..extend setahun 2 lagi, apply jadi jaksa..hahaha..bolehlah rase camne malam penghargaan jaksa tue..weee..~