Nurul Sayang Kamu: Emak saya pregnant lagi? Ohhh..tak mungkin! dapat adik baru..*weennggg..!*

Emak saya pregnant lagi? Ohhh..tak mungkin! dapat adik baru..*weennggg..!*

Korang rase best tak bile dah besar-besar camni dapat berita yang emak, ibu, mama kita pregnant lagi? ape korang rase? nervous? tak sabar? seriau! erk? macam korang pulak yang pregnant! heh! kalau saya lah of coz gembira teruja lompat-lompat sampai tembus atap rumah ajak emak g beli barang baby sekarang jugak! heeee..~ tak sabarnye nak dapat adik baruuu.. :)


Ceritanye camni, bile saya balik umah last week adik bongsu saya beria-ia sgt ni tanye "kakak suke tak dapat adik baru?" saya dala time tue penat sgt yela baru balik kot dari Bangi.. dahla jauh perjalanan isk isk isk~ dalam hati terpikir jugak *takkan emak pregnant kott? kate taknak dahh..* jadi macam malaslah nak layan die tu..jawab pun acuh tak acuh jer..dia pun membelahkan diri dengan redha..buat-buat faham yang si kakak ni tersangatlah penat plus puase lagiii..*saya puase ke time tue? hehe..*


Then tetibe je bunyi bising-bising kat luar rumah macam ade something jadi..saya pun curious sgt nak tahu nih..ape benda yang bising beno kat luar tu haa..siap bawak phone nie pegi luar tgk, budget wartawan..hihihi..Oke..saya nampak daaa..sekumpulan makhluk yang saya memang phobia..tak boleh dekaattt..banyak plak tue..5 ekor kucing!!!



adik: "Kak! ni lah adik baru kita..comelkan???
kakak nak yang mane satu? fahmi cop bumble bee!!"

.
.
.




Ini gaya saya paling seksi?
seksi tak? haihhh! jangan tengok punngung saya!
malu auuww~!




hye! nama saya si hidung comoott..!
sudah berkahwen dgn gadis pilihan hati bernama milah..
cita-cita saya nak jadi otomennn tarooo! yehaaa..~





milah : abg.. tengoklah pak brahim tue, die kacau milah bang..
abg : yea yea abg tengah tengoklah ni milah oii..





milah: pak brahimmmm! ko rupenye yang curik makanan aku! bagi balik!
pak brahim: eh eh! manede..ko buta ke ape??? ni bukan makanan..
ni batuu..tolol!




milah: abg, pak brahim cakap milah tolol! hiisshh!
sentap hati milah ni bangg..isk3..

abg : sudahlah milah..
bukan milah tak tahu memang milah tolol slame nie..

milah: ape bannngg?? sampai hati..

abg: milah..hati abg memang sampai..takpela..
abg rela milah madukan abg..

milah: haaaaa????? apaaaa???
.
.
.

hari yang ditunggu-tunggu milah pun berkahwin dengan pak brahim..

.
.
.

Video hari perkahwinan milah dan pak brahimmm..
layaaannnn..~

video






pose istimewa dari pasangan bahagia
milah dan suami serta suami barunya pak brahim..
keh3..~
mereka hidup bahagia hingga ke anak cucu..
*muka pasrah je 3 ekor nie..hoho*


heee..camne? best kan dapat "adik baruuuu.." sebenarnya saya ni takut kucing..so, memang tak branilah nak pegang, tolong tangkap gambar bolehlah..huhu..saya tgh tension ni dgn asgmnt plus exam esok..adehh! tapi bile tengok kucing-kucing ni rase cam hilang pulak stress.. :)

wish me luck exam sok..bye! selamat berbuka..salam..

With love..Berys~

8 ORANG KRITIK:

J.M.R said...

wow..kembar 5 lagi tu..hehehe

N U R U L said...

JMR:ahaakkksss! kembarlah sgtkan..5 ekor termasuk mak kucing..hahahaa

~SukEMakAn~ said...

pic last skali xtahan betol
hehe~

aCu said...

haha..suke yg kaler itam sikit tu!

N U R U L said...

sukemakan:hahaa..diorang kene pakse amek gambar..keeekkeee.. :)

chika: hahaa..comelkan??? btw, slmt ari raye gak cika! heee..~

lieya orange M.I. said...

ko ni kan..entry awal2 ingatkan mak ko mengandung la kan...sekali kucing...cehhh...

N U R U L said...

lieya: hahhaa..saje wat gempakss..!

LaDy DeLLaZ said...

comelllll gilerrrr okkkk~!! XD