Nurul Sayang Kamu: Facebook. Myspace. Friendster. Twitter. Formspring. Blogspot. huh!

Facebook. Myspace. Friendster. Twitter. Formspring. Blogspot. huh!

Sekarang dah pukul 5 pagi! ohhh..tidak! orang lain mungkin dah bangun untuk sahur..tapi saya tak tido-tido lagi dari malam tadi..otak dah menggigil ni cam nak pengsan dah! sibuk menyiapkan assignment yang berlonggok-longgok macam baju baru basuh keluar dari washing machine..haiihh! kononnya sungguh-sungguhla buat assignment..*eh, memang saya buat dengan sungguh-sungguh! kalau tak sungguh-sungguh mesti saya sudah tergelondong atas katil empuk tue..* konon jer..!


Nak kate siap, tak lagi..hee..kalau nak kira dalam percent lebih kurang 45.59%..woaahh! mane datang 0.59% tue..bijaknye math! heee..~ whateverlah kan? sambil buat assignment sambil dengar lagu raya..pastu main facebook, tak cukup lagi pegi login twitter, then idea menjawab soalan kat formspring pulak dtg, pastu sibuk pulak duk tekan play banyak kali video panas lagi hangat!


Ohh! yang penting bukan video Ariel-luna tue okeh..tak mainlah..video yang saya buat lagi hangat kott! opsss! takdela, kan entry b4 nie saya post video salam perantauan tue..pastu ade pulak kakak saphire nie komen kata comel! saya pun cam bangga sekejap pastu sibuk duk cari part mana yang comel tue..haha! takde keje kannn..?? >>>> panngg!!


Tak cukup lagi..saya terjumpa plak satu software untuk edit-edit gambar nie..rasenye mcm saya je kott yang kuno ketinggalan zaman baru terjumpa software nie..namenye photoscape..*sile jangan gelak nanti kene penampor sbijik! weeekk! * eleeehh, ke ade dari korang yang sama spesies dgn saya baru dgr software tue..haha.. taknak ngaku sudah, tarik bulu hidung sendiri. bye!


Dan hasilnye..... taraaaaa!!!

1. Gabungan Anggota Muka






2. Aneka Variasi Pemakaian Tudung







3. Pocoyo! hahaaa~ kesian jadi mangsa!






Haaa..sekarang tambah lagi satu benda saya buat instead of siapkan assignment, blogging..pastu jap lagi nak blogwalking pulak..pastu nak check pulak mr.nuffnang..pastu pastu pastu..korang ade cadangan pape tak ape saya nak buat pastuuuuu???? jangan jawab threeeee sudah! grrrr!


Mata macam ngantuk dah..kesudahannya memang selamat hanyut dibawa arus mimpi saya nih..adehh~ say NO to Assignment..tetibe nak buat forum bertajuk "kenapa mahasiswa diberikan assignment terlalu banyak?" hohoho..~


Bye! Selamat Bersahur..Salam :) With love..~ Berys..

7 ORANG KRITIK:

Parkcheek Chun Li said...

sempat la buat kan....gamabr2 tuh

N U R U L said...

well...sempatlah..banyak mase kott..hahha!! :)

Puan nadxoxo said...

gambar yg ke-2 tu lawa :D

N U R U L said...

kak nad: heee..thanx for the compliment..blushing2x!! weee..~ hahaahaa.~

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

tmpr la tak takot hehe

hamzah ian said...

alahai.. kiut nye ko ni...header ko lawa la.. wat sindiri ke??? cun2..

N U R U L said...

anon: hambooiiiiiiiiii gelak tak hengaaattttt!! pannngg! amek nih! hoho..~

hamzah: huuu~ tq! wat sendirilah..pakai tangan ni haaa.. ;p