Nurul Sayang Kamu: Saya taknak raya..merajuuukkk okeh! :(

Saya taknak raya..merajuuukkk okeh! :(

Korang korang yang amat saya sayangi! ecewahh! heee..~ korang nak mintak tolong boleh? saya dalam dilema nie..dilema nak beli baju raya color ape...mesti korang semua dah beli kan even sepasang? saya tidak lagi! isk3~ sedih betul..dah banyak kali shopping tapi satu pun tak berkenan di hati..*okelah, terus terang saya memang cerewet sgt bab nak pilih baju nih..so, kalau sesape nak hadiahkan saya baju ke ape ke please tanye saya dulu..huhu..* eh eh! masalahnye ade ke orang nak bagi hadiah nie? ;p


Semalam dah shopping dengan emak dengan adik-adik..adelah dekat 6 buah kedai baju saya masuk tapi satu pun tak berkenan..kenape lah tahun ni corak baju semua yang putar-putar, pusing-pusing macam corak baju mawi *ingat tak dulu penah hot baju kurung mawi? alaaa, yang corak pusing-pusing tue.. :) time tue mawi tgh hot! abes sume kilang baju wat corak tuh..*


Saya impikan something yang simple but nice untuk baju raya tahun nih! huuu..dahla tema family tahun nie warne grey+silver..adoiii! peninglah kpale..wane tuh memang susah sgt+gila nak cari! wuaaaaa!!! so skrg saya tak kisah daa..malas nak cari warne tue..bia saya sorang je pakai wane lain..majuk! hohoho..*tarik muncung pepanjannnggg!!*


So, saya decide antara dua color nih..merah dengan orange!! haha..beza sungguh wane dgn baju family..whateverlah kann? nampaklah yang saya ni cam tgh memberontak..hoho~





sumber : Butik Nep

so, mane satu cantek? yang paling penting sesuai dgn saya ni haaa.. (*.~)




kalau tak jumpa baju raya,saya mogok taknak raya! ade paham???
hummpphh! :( bye!!

with love..Berys~


10 ORANG KRITIK:

a-m-i-r said...

yes.....xyah raya.......kih3~

N U R U L said...

amir: cadangannye mane? adehhh..~

sapphire said...

nurul...cantek r shawl tu..beli ktne...??

akk rasa color oren tu cantek..yg merah tu da biasa sgt org pki.. :D

N U R U L said...

kak nilam:shawl ni beli kat Bangi je kak..kt dpn metropoint..heeee~

Oke thanx kak! Orange! hehe.. :)

Anonymous said...

red..nice one..

cahayabintang said...

waduh2!
tak mau raya pulak dah...hahha
mcm2 la...
warna merah tu lawa...
so,merah la..

N U R U L said...

anon: oke..tq!

cahayabintang: haha..aku acah je cik dalila oii..sape taknak raye..hehe..

oke, merah ea? thanx!! ;p

MangkOk cHenTa ♂ said...

warne merah tu chanteekkk~~

Anonymous said...

asal xde owg tanye nih...muncung tue td brape cm???

N U R U L said...

mangkok chenta: heee..oke! thanx! merah merah! :)

anon: lol~