Nurul Sayang Kamu: Syawal itu indah bukan? *ayat agak puitis!* layan jela..huuu~

Syawal itu indah bukan? *ayat agak puitis!* layan jela..huuu~

Salam korangs..ayoyooo!! manyak rindu sama korang-korang...meh cium sikit meh!! haaa..yang bernama lelaki jangan gatal nak peluk cium dari saya..ade yang kene lepukk kang..hoho..~ serius rindukan korang..!! nampak tak muka saya serius?? hehe..so, camne dengan raya korang? ada baguskah??? mesti gempaksss kan baju raya 4 5 pasang..kasut raya, handbag raya..ohhhh, jelessss..tahun ni saya tak dapatlah nak raya dengan penuh kesungguhan..


Alkisahnya saya demam kus-kus tangkap cintan time hari raya kedua..rebah atas katil..huuuu~ tak dapatlah nak makan biskut raya rumah jiran sebelah dengan lahap skali..isk3..sila simpati semua..terima kasih! siap masuk emergency room kat hospital!! haiihh! dah nasib badan nak wat camne kannn...??? ape pun still bersyukur takde pape jadi..alhamdulillah raya ke4 dah sihat balik.weeee..~ dapatlah melaram even baju raya cuma sepasang je yang siap!! isk3. sila simpati untuk kali kedua yea. terima kasih.


Malas nak bebel banyak..tahu dah korang nak usha-usha pict raya saya kannn?? eleeeehhh..cakap jela..yela, facebook saya kann takde gambar, tak dapatlah korang nak menatap wajah saya yang suci murni ni kann..?? simpati kat korang..isk3..~





pagi raya..on the way ke pusara nenda-nenda tersayang..
baju putih.. sesuailah kan nak g pusara..heee..
muka je macam nakal skit..abaikan!!







pasang pelita di siang hari..
baju kuliah bukan baju raya..heee..~ kesian!







hobi baru sempena aidilfitri..
bergambar sambil muncungkan mulut..hoho..

berkongsi hobi dengan si adek mulut busuk! hahaha..







afiq dengan senyum sumbing!
nasib mulut die wangi..
bolehlah gelak sebesar alam.











okelah..cukup kott.ke nak lagi??..sory sgt-sgt! gambar semua kabur..almaklumlah tangkap pakai phone je..tu pun asyik kene marah dengan ayah..yela, org lain duk sibuk sembang tanye khabar..saya ni duk sibuk tangkap gambar...hurmm..ayah tak faham kott anak die gile bergambor..!! okie dokie..nak ke class pukul 12 nie..bye! sambung nanti! love you all..muaahhhxxx!! :)


p/s: to all samttarian..nantilah saya buat entry khas untuk korang! heee..bye!

with love, berys~

4 ORANG KRITIK:

kodok hijau the ghost writer said...

pic bopren baru tak ada ker? heheehhe ..

N U R U L said...

alahai en.kodok!! boyfren baru tue yang mane satu?? haha..banyaksss! lalalala..~ slmt ari raya en.kodok! jemputlah dtg umah..! :)

kodok hijau the ghost writer said...

umah kat mana sayang oii./. bagilah alamat penuh .. ops jap.. datang nanti kena bawa ...ampau ker? cincin merisik?

N U R U L said...

amboi en.kodok! heee..datang raya bawak biskut sendiri dari umah yea? biskut habes sudah..cincin merisik? emas ke zhulian? hahaha... ;p