Nurul Sayang Kamu: Dear Mr and Mrs Anon yang dikasihi lagi disayangi..

Dear Mr and Mrs Anon yang dikasihi lagi disayangi..

Lately ni ade je anonymous duk komen kat belog nih macam tak puas hati jer..wahai mr @ mrs anon..jangan main-main same i oke? u tak taw ke i ade pasang widget stat counter kat belog i nih? i boleh detect u datang dari pelusuk mana..*kantoi sudah!*

try tengok u brani komen lagi ke tak! *mesti semua orang tak berani nak komen..nasiblah* eheee.. ape? u jeles ke ape? haih! tak fahamlah.. selama ni i diamkan jerrr..nak tengok sampai bile u brani nak komen-komen, kutuk-kutuk..ahaaaa!! tapi makin lama makin menjadi-jadi ler pulak..

nasib i tak announce nama u kat sini..baik tak baik tak?? ade hati perut lagi tau i nih!

Oke, semua orang sila berhati-hati ye?? banyak sangat orang sekarang nih dengki mendengki..even kawan baik sendiri pun boleh tikam belakang you all..just beware dengan environment..hurmm.. :(

bye! ;p nak pergi rebus nota jap! pastu minummm!!

pening ah nak exam.. Ohooii UKM ;(


15 ORANG KRITIK:

Khumaera Ismail said...

salam dear..
biasela tu..ramai da kwn sy kena tikam blkg jgk..smpai satu thp, tpaksa bukak akaun baru pastu ta bg kwn2 add link dia..sedih tau..tp disebabkn sowg punye psl..haishh..sabar aje la.. =)

Fello Ariza said...

sabo cik nurul :) biarkn je :)

nadiyaya said...

hehehe.chill dear.
aku pun selalu kena komen-komen puaka dari anon ni.
lepas tu terus tutup untuk anon komen kat belog.dan aman dah lepas tuh.heheee

Encik Psychopath said...

marahnye. garang.

fatinlullaby said...

anon yang jeles dgn kehidupan kita kak. jgn dilayan.
caiyokkkk kak nurul :)
hehe

N U R U L said...

khumaera: wassalam.thanx dear!hidup ni mcm2x benda boleh jadi..kadang2x tak boleh nak selesa sgt..ade je yang tak puas hati..sabar jela kan? :)

fello ariza: heeee..~ thanx!insyaallah..sabar sungguh2x nie...heee~

nadiyaya: haaa! bagus jugakkan! kononnya berani tapi senanye merekalah yang penakuutt! huaaua.. ;p

en.psychopath: haha..kenelah garang, kalau tak org pijak kepala! ;)

fatin: hye adek manesss! thanx! *mahu cheers satu!!*

N U R U L said...
This comment has been removed by the author.
ZACK ENTRY said...

wow!garang cik nurul ni..=)

Affan Ruslan said...

Erk, kena serangan encik anon juga? Hehe. Adoi.

N U R U L said...

zack: haaa..baru taw i garang ke tak..slame ni tengok cam sopan je..huahaua.. :)

affan: yupp..anon oh anon! tak brani pulak die nak komen..hehehe

Anonymous said...

deer nurul yg dikasihi

sabo je la ye.gudlak xm

anon

Anonymous said...

garangnye...tinggi drh kang..

psycopath said...

xbek grg2...nnt bf larii..huahuahua

N U R U L said...

anon 1: thanx! :)

anon: memanglah garang..huuu~

en.psycopath: haha..nak garang jugak! biaaaakannn..! ;p

Anonymous said...

jgn lpa taruk garam sket.sodap sket sup nota

hihihihi