Nurul Sayang Kamu: Smart tak scooter baru saya? pegi ngedate best nih!

Smart tak scooter baru saya? pegi ngedate best nih!

Assalamualaikum kerang-kerangss sekalian! ehh, bukan kerangss, korang-korang yang saya cintai! eceewaaahh!! so camne life korang? oke tak? oke tak? apeee? tak oke? hurmm.. samelah kiteee..tak oke juge..T_T haihh! sekarang student-student kat UKM nih tengah terkezzzutttss yang amat-amat, mane taknye!!


*jap jap, nak amek mood marah sungguh-sungguh!*


yela, mane tak marah yang amat-amat tup tup dapat berita mereka-mereka yang ade paper *untuk pengetahuan, sekarang nih UKM tengah musim final exam* on 3 & 8 November 2010 terpaksa dicepatkan iaitu on 30 Oktober 2010 iaitu next week! hayoohh!! anta manyak feninlah fenin! tak boleh nak cool dah nih. even canselor belanja ice cream mat cool selori belum tentu boleh cool.. grrr!!


Majoriti student marah sebabnye benda ni mengejut then takde study week lagi..next week dah start exam, tapi this week, berderet-deret presentation!! memang betul-betul membunuh! matilah nanti makin ramai pulak yang terjun bangunan..catat rekod lagilah UKM..hoho..dasyattt!!


meh meh naik motor scooter saya! smart tak? huahua..
kalau naik nih boleh cool kan hati hottt itu! eeeheee~
*sape naik motor dengan saya memang kene get ready untuk masuk ke dalam longkang, takpun masuk gaung ke lagi ape lagi yang boleh, yela lesen motor pun tak ade..ada brani??*


Tapi dengar cite besfren saya , Mr. Hamzah aka Presiden Persatuan Mahasiswa UKM..*hamzah, baru sekarang aku nak ngaku kau kawan baik! kikiki!* tengah cube nak pujuk rayu Dato Hassan Basri, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Akademik..ohhh, mari semua warga UKM buat solat hajaaattt!! mintak-mintaklah sumenye okeee..bukan ape, rasenye benda ni untuk kebaikan UKM jugak..ye takk?? dibuatnye ranking UKM makinnnn jatuuhhhhh! haaa?? sape malu?? bukan cik yam jual goreng pisang yang malu..haihh! ;(


okelah, tunggu jela perkembangan selanjutnye nanti..hiiiii!papai semuaaaa! mahu bobok duluuuu..~ wish me luck for tomorrow and tomorrownye lagi and lagiii...! ade presentation! huh!

majookkk ah dengan UKM nih!

bye! with love~ Berys.

4 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

patutla busuk..studentz ukm terkentuttss amat-amat.

Anonymous said...

bobok tu berak kn?? toksah le dok anounce kat belog u nk p beyak..huahuahua

aCu said...

haha...sekarang semua org punye blog ngn status fesbuk dok hangat pasal isu exam. hai la ukm~

N U R U L said...

anon 1: hahahaha.ngokngek!

anon 2: hoiii! bobok tu tidor lah! apelahhh..mulut takde insurans keee???? hummpphh!

acu: haha..taw takpee..marah betul semua orang..nak buat camnekann?? btw, gudluck chika for ur final!! ;)