Nurul Sayang Kamu: 110311-tentang bunga, kad dan teddy bear;p

110311-tentang bunga, kad dan teddy bear;p

Assalamualaikum. salam hari minggu semua! ;) hapy weekendlah! happy school holidaylah! lagi hape lagi. happy happy lah semua nyee! Dah kate nak update, tapi tak janji. nah! kite update nih! jangan kecik hati lagi taw. busylah! dah hujung-hujung intern nih, makin banyak kerje. T_T bos buli kite cukup-cukup. haih! siaplah bos aku tulis cukup-cukup kes aku kene buli dalam report nanti, nak submit kat lecturer. haha.

Okelah! nak mulakan pendahuluan entry nih dengan word "surprise" atau dalam bahasa melayu kita panggil "kejutan". kalau kite tak story tapi kite letak gambar banyak-banyak, korang dapat agak tak kite dapat surprise ape? heee ;) malulah nak story senanye! tutup tutup malu!








dapat teka tak? hee ;p okelah, kite story sikit je. actually, nurul dapat surprise! suka tak suka tak? baru lagi surprise tuh, 11 mac 2011! hari jumaat lepas! time tuh tengah keje. then tibe-tibe dapat call dari nombor tak kenal. nurul memang jenis takkan angkat nombor tak kenal, yela. orang banyak musuh memang camni. hidup dalam ketakutan. haha. taklah! gurau je! then tak lame nombor tu call balik, rase mcm penting je, so dengan was-was kite pun angkatlah! sekali dengar suara apek! die tanye alamat nak ke FAZZ ENTERPRISE. (FAZZ tu tempat kite praktikal. hee )

pastu dalam 10 minit camtuh akak-akak staff panggil kite, jerit-jerit dengan penuh semangat tahap teruja! hikhik! lawaklah. cuaknye time tuh! then tengok2x ade apek bawak bunga! gila ke hape apek tuh! time tuh customer dekat showroom sangatlah ramai! segannyeeeee!! tangan dah menggigil dah. lutut pun gigil jugak!

"ade bunga untuk saudari!" yoo yooo!! surprise! dah dapat agak dah dari sapeee! hihi. dalam gigil tuh sempatlah tanye kat apek tuh "nak kene signature ke?" die cakap "tak pa lah." thanx lah dekat staff-staff yang tolong tepuk tangan. haha. meriahlah! terharu aku! bos pun nampak aku dapat bunga tuh! heee ;p penuh kontroversi gituh! lalalalaa.. ;)

untuk awak yang bagi bunga, thanx! seganlah! jahat taw buat kite malu! malu sangatlah! sangat malu! heee ;) speechless! tak sangka lah! first time kott! awak pun first time kannn?? haha, apelah awak nih! jahat jahat! haha ;p



muka happylah!



tunduk terharu. menangis!



thanx awak! jahat jahat! haha

saiyidul ayyam yang sangat bermakna! ;) dah tu je nak story. nak tahu kesudahan kisah bunga nih? ape jawapan kite bagi kat dieeee??? heee. tunggulah next entry! tak tahu bile next entry tuh! kalau sanggup tunggu, silekan. hehe ;) ape pun, mintak doa semua! hope endingnye nanti baik-baik sajeee. oke!! bye! wassalam.

p/s: rutin harian bertambah, balik keje siram bunga mawar. pelik tak? haha


8 ORANG KRITIK:

panda said...

tunduk tharu pastu posing.gile ah.hhehehe

N U R U L said...

panda:tu candidlla. heee ;p

Khairie Hisyam said...

Wah! Bilakah tarikhnya? \^O^/

N U R U L said...

khairie: tarikhnye bile??? bileee? heee ;p

Anonymous said...

NURUL!!:'(

cahayabintang said...

hahha..sweet!

N U R U L said...

anon: yoooo yooo! haha sapekahh??

N U R U L said...

dalila: thanx!!