Nurul Sayang Kamu: Edisi kawen-kawen by Qarmasutra ;)

Edisi kawen-kawen by Qarmasutra ;)

Assalamualaikum. salam jumaat! salam saiyyidul ayyam ;) semoga mendapat keberkatan jumaat hari ini. banyakkan selawat. ;) hee ;p harini dah cukup seminggu ana dok kat ukm nie. *haruslah bahasakan diri ana sebab arini kan ari jumaat. hehe. kene arabic sikit. lalalaa ;p* janji nak siapkan report internship. tapi tak start-start lagi. T_T adelah buat draft sikit-sikit, tapi tangan nie liat benau nak bukak microsoft word. bukak belog boleh pulak. hadoii, apelah kuat penangan belog nih. tapi boleh je kot kalau nak buat report internship dekat belog. pastu publish, pastu ade orang copy. pastu dapat pahala jumaatlah camtuh. hehe ;p


Act, ana taknak citer benda lain, nak cite satu benda nie jee. pasal baju! baju ape? baju baru? baju bundle? bajuku bajumu? oh, tidaklah. pasal baju kawen. kenape nak cite pasal baju kawen? sebab arituh time internship, ade akak staff nie suggest dekat ana, suruh ana pakai baju camni time wedding ana:

cantek! sebab taste ana pun memang jenis dress yang mcmtu! tapi nak kasi blink-blink lebih sikit dekat baju. kalau boleh nak letak goldust dekat muka! berkelip-kelip nanti!


hensemkan pengantin lelaki! haha! oppss, tengok baju je!
tengok laki orang pulak die! nakal!





Seriously, kalau ana kawen nanti ana nak husband ana pakai mcmtuh, smartlah. dah lame dah cari design camtuh, atlast jumpa jugak. ;) weeee!! ohh, lupe nak introduce si pengantin. pengantin perempuan tue name die kak shopea, ade sape-sape kenal??? die ni kawan kpd of off the staff dekat tempat ana internship. heee ;p yang pengantin lelaki tuh namenye abg pires! tengok album kawen die dekat fb, fuh! buatkan ana rasa nak kawen cepat. nak tengok tak pelamin time kak shopea nie kawen?




*jeng jeng jeng!*





simple! mcm ruang tamu kat umah jee! suke! ;)
takde pun pelamin 3 panel, 4 panel! hiks!




excitednye muka abg pires!! ;)



if ade yang berminat, bolehlah usha-usha belog qarmasutra nie. ;)


ohh yea, hujung bulan 4 nie ana pergi kursus kawen! wee! excited nak blajau ilmu rumahtangga! pastu awal bulan julai kene jadi pengapit staff dekat tempat internship dulu, pastu bulan november pulak jadi MC untuk wedding anak bos kawen. Ohhh, rasenye tahun 2011 nie tahun yang sangat dekat dengan wedding kawan-kawan. Weddingku bila lagi?? plan hujung taun, tapi tak taw hujung taun bile. haha! boleh dop? eeeii, gatai!!

dah-dah, tak boleh panjang sgt angan-angan, nanti Allah marah. okelah, tu je kott. sorry belog, tak dpt spend time byk sgt. nasib baik belog ni takde telinga, kalau tak dah bernanah agaknye nak dengar semua cerita ana. T_T


Chill!! bye! wassalam ;)

1 ORANG KRITIK:

ali daim said...

Slm awk nak ty.. sut utk pengantin lelaki tmph kat mn yer.. brp hargany..tgh wat bajetlah awk..hehe..
padann sangatxxxxxx