Nurul Sayang Kamu: +..Antara Angan Dan Sedar..+

+..Antara Angan Dan Sedar..+

Sebulan je lagi sy akan berumur 20 tahun..hurm..sy dah dewasa! jadi sy dah boleh berangan untuk my future life..! yihaa~ kepada yang belum melangkah ke alam 20an..jgn ngada2 nak berangan macam sy..(Amaran Keras!)hehehe..=)

Kalau boleh sy nak berkahwin time umur sy 23..muda kan? Kalau ada jodohla,insyaallah..3 taun lagi..just merancang jer..ape2 pun Allah yang tentukan..hurm..tak sabar nak kawen..! gatalnyer sy nih!! tapi takpe kot....berangan jer..tajuk post nie pun "antara angan dan sedar"..takpe lorh sekali sekala sy nak berangan..hihi..~ blog sy, sy punye sukerlah nak tulis ape!..fullstop.

Sambung balik cerita..

Cuti merdeka aritu, sy ade terserempak dgn kwn sy nie kat bazar ramadhan..namenye cik "Liyana"..dan SAYA MEMANG TERKEJUT BILE TGK DIE!!..bukan sbb saiz badan or rupa paras yang dah berubah..nak taw ape yg sy nampak?? Die bersama2 dgn seorg lelaki + 2 baby boy!! Confused sekejap..('0').."Die dah kawen ker? tak jemput aku pown..?" then..kami sembang2 sekejap..then at last die ckp jgk benda yang aku tunggu keluar dari mulut die.."ko taw kan aku dah jd istri + mak org?"..huhuhu..(terharu+tak caye+tumpang gembira=speechless!!) Hurm.."aku tak taw..takde org gtaw!..tak aci! kawen tak jemput!!" anyway, congrats to Cik Liyana coz dah capai ape yang diimpikan selama ini..hurm..tgk baby boy die comel!! teringin plak nak ade baby..ngee~

Sekarang nie...

Saya jugak ade impian camtu..

Berkahwin..


+

Tapi tak taw sape jejaka di sebalik tanda soal nie..hurm..

Dan sy nak anak saya rupe macam saya!! macam nie kot..same tak??



ni kalau baby boy..
kalau baby girl plak nak yang macam nie..



comel bangat!! hurm..
jauhnyer sy berangan..tapi beshh!! haha..=D


* P/S: kepada kawan2 yang akan berkahwin..jgn luper jemput sy ok?? wajib!!

kepada my uncle yang tak kahwin lagi tue..cepat2lah kawen..anak2 buah kamu sudah ramai yang dah ade anak..kamu tak teringin ke??



6 ORANG KRITIK:

JS said...

kawin jgn lupa jemput :)

B.E.R.Y.S said...

siapakah??

B.E.R.Y.S said...

siapakah??

LaDy DeLLaZ said...

ye.. meh same2 smbut bday.. :D

mohd_aflizan said...

hyee B.E.R.Y.S...
hopefully, ko akn jmpe jejaka yg ko cri2 slama ini...
cpt bnr ko nk kawen...
ilek la dlu...kalo nk kawen nti jmput aku k...
keep in touch...:0

B.E.R.Y.S said...

hahaha..aku taw sam ko pun nk kawen cpt gak..kan2?? cume ko malu nak gtw!! ellelelelee..