Nurul Sayang Kamu: KAWEN MUDA

KAWEN MUDA

seronoknya bile dgr kwn sy dah timang baby..dah 4 bulan..waaa~ congratulation to cik titin dan suaminya cik wan!! hurm..dapat baby boy tapi sy tak taw plak namenyer ape!! uisshh..tak adil lah..tak bgtw kat auntie..pheeww~ "auntie"..?? hahaha..sy dah bergelar auntie..auntie muda!! wah! tak sangka semuda ini sy dapat title "auntie"..

sejak akhir2 nie..ramai dah kawan2 sy yang menamatkan zaman bujang..tahniah sgt2..!! speechless..tak taw cmne nak luahkan rase heppy sy nie..muda2x lagi sudah bergelar isteri..anyway! selamat menjalankan tugas sebagai isteri ye kamu2x sumer!! jangan nakal2x..takmo main2 lagi..ini realiti..bukan cobaan dah..bukan main kawen2 lagi macam time kecik2 dulu..hehehehe..~ panjang sungguh sy berleter..~



~azhar&riana~



~farhana~

jelez ah!! sy nie pasangan pun takde!! berangan bukan main..hurm..
tapi takpelah..bukan ade duit lagi pun nak kawen..
kene kumpul aset secukupnya dulu barulah boleh pikir kawen..

----------------------------------------------------------------------------------

lagi2 pas grad nanti sy nak sambung master..waaa~
dah gtw dah kat my parent semalam..
diorg ckp " selagi mampu belajar, teruskanlah.."
so, sy kuatkan azam untuk smbung master!! yeaahh!!
manelah taw leh dpt pasangan time tgh wat master tue ker??
hek3x..=) doa2 jela yer..

--------------------------------------------------------------------

lagipun laki sekarang bukan boleh percaya..
nak kawen bukan main baik lagi..
pijat semut pun tak mati..bajet ade duit..ade kereta..kerjaya tetap..
pas kawen..habuk dalam poket pun takde..
issshh!! tak nak lah cmtue..
nak makan ape sy nanti?? pasir? batu??
kalaulah pasir tue boleh di makan..huk3x..
masalahnya tak boleh di makan..
anyway..hopefully sy dpt jodoh yang sederhana dalam semua perkara..
dan yang paling penting..dapat menjamin hidup saya nanti..
berkahwin untuk hidup selamanya bukan seminit dua
pastu tinggal ntah ke mane..

siaplah laki sy lau wat sy cmtue!! warning awal2x dah..hahaha =)
ade brani ker??

p/s: kepada cik titin & cik wan, jgn lupe send photo baby kamu ya?? "auntie mau tgk!! =)


3 ORANG KRITIK:

EatUrMusicX said...

pompuan kene kumpol duet ker? huhu. xsume laki mcm tu. semoge ko dpt psngn yg baik. ENGAT! semua pasangan x sempurna, bercouple bermaksud memenuhi kekurangan pasangannya. semoga berjaya dalam percintaan nanti! :)

Sashie VII said...

Heh. Financial stability is very important, yes. Don't rush it! Asalkan dapat yang betul :D

cahayabintang said...

aha...sonok mmg sonok..
tp sacrifice sikit la...
no more time nak lepak2 ngn kengkawan...
btw,just wish kite sume dpt yg terbaik!! insyaAllah...