Nurul Sayang Kamu: Korang Semua Memang Happening!!

Korang Semua Memang Happening!!

Last night..tgh duk penin2x kpala wat finance project yang tak siap2x lagi..
tibe2 ade org ketuk pintu bilik..

*****

hamba allah: tuk..tuk..tuk.."nurul..!"

saya kenal suara tuh!

me: yer? pika! masuklah..

*****

pelik gak apsal la minah nie tibe2 dtg..dalam hati bajet die nak tanye finance lah coz kitorg same group..tak pikir ape2 pun time tue!! haissshh..tibe2 muncul plak lagi 4 makhluk di belakangnyer..waaaa~~ SURPRISE!! hahaha..sakit jantung gaklah..tak bajet pun diorg nak wat bestday surprise..terharu sgt..tak taw nak kate..ingatkan mereka dah lupe..=) I like!!

erm..anyway thanx manyak2 ye kawan2..huk3x..tak taw nk ckp..serius sy ckp sy mmg tak terase ape2 pown sal korang nak wat bestday surprise nie..nak taw gak sape die punye "headmaster"..('0')

rase cam dah sambut bestday yang ke-21 plak..hek3x..bile kami b'6 dah kumpul ramai2 camnie, apelagi..start bergossiplah sumernye..dari A sampai Z..1 sampai sejuta..pot pet pot pet..krung krang krung krang..hilang sakit kpale sy..sampai dah lupe dah beban project yang tak siap lagi..lau tak asyik berkerut jer dahi nie..at least bile diorg dtg rase meriah bilik..happening sgt2x!! korg mmg best!! thanx korg coz dah menceriakan balik masa2x aku yang murung nie..pasni tunggu turn mun plak untuk dikenakan!! ready ye mun??? plan baik punyer!! hihi =)



~thanx for the cake~



~sayang korang semua..muaaaaaahhhxxxx~



p/s: wish u all gudluck for final exam..hope kita still sahabat sampai bile2x..
tak kisah ape yang jadi pown..=)


8 ORANG KRITIK:

**hudalulu** said...

hehehhe..
chantek...
kiter semua chatek!!!!
love ALL TOGETHER...

EatUrMusicX said...

semua mmg happening la!
thx to: mun..fai..wani..
pika..syida..nurul..malik..

korang gile mmg best! eheheh~

B.E.R.Y.S said...

malik pun nak jgk?? boleh2..silakan..hehehe =)

**hudalulu** said...

persoalannya disini ialah :
siapakah sebenarnye malik dan eaturmusicx???

cahayabintang said...

hahaa...fairuz??? kim salam dkt dia ek...

**hudalulu** said...

hahaha..
aku menjawab..
kumsalam....

mizzbutterfly said...

HUUHHU SIAPE master mind die...
huhuuhuhu mencabar betul nk celebrated bufday org busy nih..huuhu nurul terima je kan..???

B.E.R.Y.S said...

heh..terima2x..terima kasih semuanya..=) ilike it!! ko lah nie master mind eyh??