Nurul Sayang Kamu: Shopping vs Bola

Shopping vs Bola

Biasa kan kalau kita tanye minah-minah nie "ape korg suke buat??" @ "ape hobby korg?".. Rata-rata mesti akan jawab "Shopping!!" " tak pun "Membeli -belah.. dah beli terus bla..ape daaa..." Itu kalau yang pempuan lah..



uiisshh..sy tak suke pempuan gediksss kat atas nie..
tawlah byk shopping..takyah arr gedikkss tunjuk pusat..

Kalau tanye mamat-mamat pulak.."ape korg suke buat ha??"..Diorg mesti jawab.." Yang ko sebuk nak taw apesal..?? Ko sape nak jaga tepi kain org..?? " wawawwaaa..takoottt..!! Nie kalau tanye kat mat pet mat gih..hoho~ tapi..kalau tanye kat majoriti guys yg baik2x..*baik???* mesti diorg jawab.." tgk bola lah..nak buat ape lagi?.." @ " ktorg lepak2x ah..kat maple..ade bola kowt..!!"

See..jeles terase kesedapan mee maggi..huaaahahhaa..ermm..motif pempuan suke shopping & lelaki suke bola?? Dah name pun pempuan..mmglah suke shopping..tak boleh lari dah..tapi ade jugak kan lelaki suke shopping..cume tahap kegilaan tue taklah segila pempuan..oppsss..!! sy tak ckp pempuan gila okeyh?? orang lain cakap..=)

Yang lelaki pulak..Bola..B o Bo el ea La..bunyinye Ayam!! ngeh3x..~ setgh lelaki mmg fanatik tahap tanduk lembu lah *lembu ade tanduk ke? tak ingat plak..*.. sy tak nak lah ckp sape2x..tapi adik sy sendiri..lau nak citer tahap fanatik die..mak aiiiihh!! tak sanggup den nak cito..minit pertama dia duk depan tv..smpi minit ke 30 die dah smpi ke dapur..mane tak nye..fanatik sgt smpi gulingx cam ayam penyek..huaahahahaaa..



nyah!! rasekan..tulah ngumpat sy lagi..
kan dah kene!! huahaha..padan muka!!

Apepun..yang pastinye..sume nie adelah disebabkan..."ape dia murid-murid??"

Kepuasan..Yup..kepuasan..btol ke?? pandai2x jer sy nih!! Yela tue..kepuasan..yela..kalau nak kate sebab kekayaan dah confirm2x salah..manede org g shopping makin kaya?? makin pokai adelah..ade ke duduk tgk bola kat maple tue pastu sorak "ggoooooollll!!!" pap!! duit keluar dari skrin tv..tipu2x!!..kalau adelah camtue..sila jemput sy menonton bola bersama2x ye abg2x..??

3 ORANG KRITIK:

sYafiQ said...

Aku suke part suami isteri tuh.. hehehehe!!~

B.E.R.Y.S said...

ha?? mane mane??

sYafiQ said...

ala, slh komen la.. nk komen yg kt ats.. hahaha!!~