Nurul Sayang Kamu: Allah itu Maha Mendengar. syukur alhamdulillah.. ;)

Allah itu Maha Mendengar. syukur alhamdulillah.. ;)

Salam semua! sory lama tak update! ni nak update cepat-cepat. sebab tengah lunch hour. :) nasib baik ade masa. boleh curik-curik online. kalau tak nanti bos potong markah. wakaka! bila kita gembira, kita mesti nak share dengan semua orangkan? tu semestinya normal. saya pun nak share jugak dengan semua orang. saya sangat gembira! sebab usaha saya selama ni berbaloi. tak sia-sia. hurm. ape kaitan semua nie? macam yang semua orang tahu, result final exam sudah keluar. alhamdulillah, syukur sangat-sangat! saya berjaya buktikan saya boleh! :) rasa sangat puas hati! berapa saya dapat? teka-teka!! heeee..~ walaupun tak pandai macam orang lain dan walaupun tak dekan, tapi saya rasa sangat seronok sebab target saya dah tercapai! yippiii..!!


tak boleh letak besar-besar, malu-malu. sikit je pun. haha

semester yang sangat memeningkan dengan paper majoring yang boleh tahan kental. fuhhh!! rasa macam kene repeat paper. tapi alhamdulillah. syukur sangat-sangat!! dan yang paling penting, saya nak buktikan dekat seseorang yang selama ni pandang rendah dekat saya. "nah! aku dah buktikan! aku bukan tak mampu. aku mampu! lain kali jangan pandang rendah kat orang lain. :)"

pape pun, congratsss untuk kengkawan semua! yang pastinya "lulus, terus pengajian!" haha.;p yang tak berjaya, cube lagi. jangan banyak main. banyakkan belajar. tuh, pergilah duk bertapa kat library sane. confirmmmm cemerlang!! hihihi. ;p okelah, salam sayang korang-korang!! ;p

16 ORANG KRITIK:

Anonymous said...

tahniah.anon no 1,3,4,5,7,19 & 23 krm slm.

N U R U L said...

thanxlah anon2x..hehe ;p

laGenDA KodOk HijAU said...

taniah..lps ni bleh kawin. kaweinnnn ...

N U R U L said...

kodok! u masuk tv kan? cerita putera katak tue? hihi..thanx!! insyaallah..kalau ade jodoh..aminnnnn~

panda said...

mantap.pasni leh amik subjek kongfu lak nga panda hehe

Makbed said...

blajo rajin2

mizzbutterfly said...

yunk..congrate,,,, :)kalo la yg b+ ganti jadi A....cannntik aje...

laGenDA KodOk HijAU said...

syyyy ..jgn citer ngan org.. nanti semua cari i

N U R U L said...

panda: haha..dah abes dah, takde lagi subjek nak blaja.. hihih ;p

mkabed: baiklah! heee..~

wanie: haha. yunk! mesti gempak kan???

kodok: haha..nak bgtw jugak! tak kireee!!

deAnza-wAnda said...

congrats!!

wani napiah said...

waaa..tahniah.tahniah.tahniah..
seronok tengok kawan2 berjaya..
ak???ntah laaaaa...hahaha..

kt sini x gne pointer cm kt mesia..gne peratus je..mumtazah x pernah pon dapat..jayyid jiddan apa tah lg..haha..

doakan ak utk baki 2 sem lg..final exam tok 2nd last sem start hujung bulan ni..x sabar nak balik mesiaaaaaaaaa....mcm dah x sanggup je nak dok sini..boleh??haha..

k selamat berLI la ek..pastu konvo plak..pastu kawen plak kn?hoho..

N U R U L said...

wanda: thanx!!

wani napiah:alhamdulillah..syukur! aku doakan kawan2xku cemerlang..cepat balik malaysia! rinduuuuu!!

Anonymous said...

anon no 2 kimslm

panda said...

mane anon2 jht xde da ke?

HaNa HoNeY said...

pergh..hebat pe dapat 3.5...
sikit je dekan tuh
pasneyh try lagi okeh
neway congrats for ur result
^_^

N U R U L said...

hana honey: thanx dear! :)