Nurul Sayang Kamu: Kerana Bahulu Lapis, Segalanya bermula.. ecehh!

Kerana Bahulu Lapis, Segalanya bermula.. ecehh!

Holla holla..hupp!! ehehe ;) Assalamualaikum semua..rindu nak blogging & blogwalking..tapi masa memang sangat-sangat jeles dengan i.. hish! Insyaallah, ade mase nanti saya updatelah..jangan majuk yea korang-korang? Alaahh, bukan korang bace pun ape yang i tulis nih, paling kurang pun korang skroll down tengok gambar jer..kann kann? hummpph!

Mcm yang korang taw, skrg ni saya tgh busy praktikal, so takde ape pun nak story..paling kurang pun cite pasal boss, pasal kerja..boring-boring..setakat ni praktikal okelah, dah dekat sebulan alhamdulillah..semunya oke..beres!! yang bestnye, selain dapat belajar pasal bisnes, dapat jugak ilmu pasal rumahtangga.. hoho ;) sebab majority staff semuanya dah kawen, dah ade baby..cerita pun pasal suami, pasal anak..dah alang-alang tuh, saya pun joinlah sekali. bagus jugak..untuk masa depan..hoho ;)

Korang-korang, semalamkan ade kisah lucu taw! tak taw nak start camnee..tapi semuanya bermula disebabkan bahulu lapis.. ;p nak story tapi segan..tapi entahlah..tak taw nak kategorikan story ni lucu ke pelik ke ataupun nak cakap ketentuan tuhan kee..takpelah, nanti kalau dah ready i story yea? haha..jahat kan? dah mukaddimah, tapi tak jadi citeee..padan muka korang.. ;p

okelah, nak stop dulu, kejap lagi nak keluar dgn emak, pegi shopping tudung...maklumlah dah gaji..ekekkee!! tapi kene jimat cermat, kene start menabung dari sekarang..nak kawen tak cukup duit pulak..hehe ;p bye! wassalam!

p/s: sape tengok cerita idea: malaysian inventors challenge kat tv3? menarikkan cerita tuh? emak saya suruh saya masuk next competition, cipta mesin melipat kain..haha..kreatifkan emak saya? ;p *padahal pemalas*

3 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

kumpul duet nak kawen yerk....

Anonymous said...

mmgla tgk gambar je, asal bace je kitorg kene kutuk..huahuahua

meaw said...

meaw folloe kamu :)