Nurul Sayang Kamu: IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Trust me. Takde satu pun pasangan suami isteri yang telah Allah satukan dalam pernikahan yang sah yang tidak mahukan zuriat. Takde!

Tapi rezeki manusia itu berbeza-beza. Ada yang dah lama sangat kahwin tapi masih belum ada rezeki anak.

Orang sekeliling pulak keep asking "bila nak pregnant?", "Takde isi lagi ke?"

Allah. makin stress orang tu taw tak. Kalau takde benda baik nak cakap, better shut up your mouth!




Tahu tak stress jugak salah satu punca sukar hamil? Kepada yang masih mencuba tu, amalkanlah do’a Nabi Zakaria a.s. iaitu Ayat 89 daripada Surah al-Anbiya’.

Selain daripada ikhtiar pemakanan dan berurut, mungkin boleh juga ikhtiar dengan SET KESUBURAN SHAKLEE.


SET KESUBURAN SHAKLEE ni untuk both husband & wife taw! Bukan wife saje. Nehi nehi nehi! Ikhtiar sama-sama barulah adil & saksama. InsyaAllah pasti Allah bantu.

Amboi khusyuknya membaca. Haha! Serius sungguh kemain lagi.


Ok. Nurul teruskan. 👇

Supplement dalam SET KESUBURAN SHAKLEE:

1. GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat.
2. ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami.
3. B COMPLEX mengandungi Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
4. VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. And also untuk tenaga juga.
5. ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat.
6. VIT E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami.

Rugi tak grab sekarang. Mana tahu bulan ni cuba-cuba, bulan depat lekat-lekat. 9 bulan kemudian, timang-timang. Timang ape? Timang babylah. Hihi. 😘


Jom tengok antara testimoni yang dah berjaya hamil dengan asbab consume SET KESUBURAN SHAKLEE.






Untuk exclusive consultation boleh contact Nurul taw. Alhamdulillah. So far dah ramai sangat pasangan yang berjaya hamil dengan asbab Shaklee. Dengan izin Allah jua. Syukur!

Nurul Shaklee
011-26120912
Instagram : @supplementstory


#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya