Nurul Sayang Kamu: Gosip: AdA sAya Kisah?

Gosip: AdA sAya Kisah?




At first sory if entry kali nie cam annoying sikit..hek3x..arrghhh..tak kisahla..blog ni sy yang punya!!! ulang suara..sy yang punya..!! bukan kau punya dia punya dan mereka tapi SAYA..!!!

Lately nie..sgt ramai yang bertanya tentang hal peribadiku..ade jgk dgr org bisik-bisik pasal life sy nie..uiisshh..mengapakah?? Nak kate sy nie public figure cam artis tue..tak jugak..wakakakaka..=) bajet howt minah sorg nih!!

Tapi serius..sgt ramai kot yang tanye sape pasangan sy skrg..hohoho~ Opsss..direct to the point sgt ahh!!..haha..ade dgr jugak dari mmbr2x tanye kat mmbr sy couple dgn sape skng?? siapa jejaka misteri tue?? sape en.hartawan?? aaiiisshhh..pastu tanye sy ade bf baru ke?? waahhh!! hebat2x..tak sangka plak smpi jadi camnie...hurmm..

Saya cume geleng kepala jer..malas nak amek pusing sgt benda2x remeh nie..ape salahnya sy menikmati life sy sendiri..sy pun teringin jugak disayangi..cam anda2x sume..lumrah manusia kan..sukekan kasih syg..hurmm..tak kurang jugak yang menggosipkan sy dengan lelaki itu..lelaki ini..nampaknye..ade manusia yang lebih arif tentang hidup sy nie!! tahniah diucapkan..sampaikan sy sendiri yang pelik..bile mase pulak sy bercinta dengan lelaki itu dan ini..Kalau pokok boleh bercakap..agaknye pokok tue pun tahu ape yg berlaku dlm hidup sy skng..ngeh3x..~

Penegasan di sini..kalau ade jodoh sy tak kisah lah dgn sape2x pun..Insyaallah..sy akan beritahu..buat mase skrg nie..beri sy rehat yg cukup ok?? sy tak menghalang sape2x pun nak wat spekulasi tentang sy..cume sy pun perlu fikirkan juga hati dan perasaan si dia..yela..dlm hal2x mcmnie..takut2x terjadi slh faham..siapa dia tu?? hurrmm..biarlah rahsia..=)

Sgt annoying entry nih..hohoohohohooo~
nite sumeeee...sweetdream..~

3 ORANG KRITIK:

Sashie VII said...

Erm. Dah berdua kan. Tapi kat tepi blog, single (but unavailable)? Keliru @_@

:)

LaDy DeLLaZ said...

hahahah.. pasni xmau tanye lagi sape en hartawan.. sila rehat cukup2.. :D

mmg la nurul public figure, kata JAKSA.. da jadi RATU amin lagi.. hohohohoh.. tgk bile da nek 3rd yr nnt, mst da xde sape nk kesah.. ngeee~ wink2* ;)

B.E.R.Y.S said...

sashie: errmm...rasa2x?? hehehe..=)

kak dell: hehehe..rase cam artis plak..hahaha..cepat2xlah 3rd year!! tak sabar dah nie..ngeh3x..~