Nurul Sayang Kamu: SAYA SUKA ABANG CAMERA

SAYA SUKA ABANG CAMERA

Saya tengok sekarang.. makin ramai yang dah berjinak-jinak dengan dunia photography..hmm..seronok jugak tengok gambar-gambar yang cantek-cantek! bila tengok album kawan-kawan dekat facebook..semua cantek..edit bukan main hebat lagi..aiisshh! tengok cameralah!! jeles-jeles..siapa tak suka bergambar..ada je yang tak suka bergambar..tapi saya suka!! soalnya..tak de sape nak ambil gambarku ku yang cun *lencun* cincau nie..woo..wooo..perasan sudah!! titik.

Masalahnya..saya nie pemalu lah pulak..pemalu kah??? yela..tup-tup kalau kene serang dengan abg-abg camera..bukan malu sebab ape..abg-abg camera nie selalunya ada style! saya rasa macam ooohhh!! sedikit humble di situ..tak retilah nak berposing maut! kang nampak dek parent saya kene sepak pulak kat @#$%&*...char kuew tiaw!! tapi tapi tapi..teringin lah..walaupun saya tak cantek..tapi tak kira..saya nak jugak!!! my dearie tak mahukah snap snap pic saya??? paannnnggg!! kene lempang seketul!! agagaga...~




walaupun kat tepi pokok buluh je..
gambar tetap cantek..oohhh!!!

saya ada risik-risik dekat sorang mamat photographer nie..saya tanya dia kalau biasa ambil gmbr untuk satu event bape dia charge..dia jawab rm500++..kiranya kerja jadi photographer nie agak lumayan jugak eh?? yela..tekan punat camera jer kowt!! tekan seratus kali masuk rm500 hinggit..hmm..pepandai jer saya nie..mungkin pada saya yang jahil ilmu photosh-photosh nie nmpk senang je kerja tue..pada diorg * need creativity*..nak edit-edit lagi..ye tak?? takpe-takpe saya faham..maaflah abg-abg camera..saya gurau jer tadi..mencabar sebenarnya jadi photographer nie..but hasilnya!! terbaik dari ladang..=)



sebab tue mahal nak upah diorang..
tengok jela gaya diorg snap pict..
ada style!!! tergeliat sampai baring-baring!! wuaaa..~

p/s: mencari ilham tempat menarik nak pergi bercuti..boleh snap-snap pic ala-ala abg camera!!!

10 ORANG KRITIK:

sayang said...

sy pon suke encik camera .. nmpk cool wahhaha

shahrinabd said...

cita-citaku nak beli camera dslr pnye. Bilakah kan tercapai? Nak juga ambik gambo sampai guling2

B.E.R.Y.S said...

sayang: waaahhh!! samelah kita!! =)

B.E.R.Y.S said...

shahrinabd: saya pun sama!! nak camera dslr..cume cume cume....duit???

Penyapu said...

putrajaya ?

B.E.R.Y.S said...

ha??? rase2xnye....????

yanafia said...

alamak
abg kamera je
kakak kamera tak suka?

mau jadi model saya?
tapi saya tak superb mcm abg2 kamera itu
=p

B.E.R.Y.S said...

hahaha..hye kakak camera!!!

suke kakak camera nie...!!! ngeee~

kakaka camera a.k.a felo saya!! =)

yanafia said...

aiseh
jgn la sebut felo kat sini
tibe2 rasa tua
=p

B.E.R.Y.S said...

opppsss!!

baiklah kakak camera!!

ahakksss...=)