Nurul Sayang Kamu: BILA BIG BOSS BERKATA-KATA

BILA BIG BOSS BERKATA-KATA

To do:

1. Report Simposium
**dah 2 minggu! nanti kene marah dengan ayah rini af7!! omaigod!!
** if siap report pastu dapat sign contract jadi artis takpe jugak..

2. Operation Management Project
** Tak suke! Tak suke! Benci Babi.. Babi haram!
** This project kene interview 2 companies!! aiisshh!! malas-malas..
** Companies yang lucky sangat ialah....Proton & Perodua!! Pas interview nak curik Alza sebijik!!

3. Strategic Management Project
**Ohh!! pening kepala!!
** Tak besh project nie!! kene study case yang panjang berjelar-jelar!!
** apelah malang nasib saya..

4. Marketing Plan
** yang nie tak taw!! tak nak buat! takde idea nak buat!
** bloggers semua tolong buatkan boleh???

5. Financial Management Project
**yang nie beshhh!! wat project ikan keli..kalau tension gigit jer ikan keli tue sampai mati!!
**dah gigit confirm tak stress!! huahua..~
**name group saya **pisyinur** comel tak??? meaning dia "ikan yang bersinar-sinar." ahakkss

==========================================================

saat nie rasa yang masa itu sangat berharga..
dan tak nak buang masa..
dan meneyesal sebab buang masa..

********

rasa nak buat MOU dengan Doraemon..
nak pinjam poket Doraemon seminggu!!!
plezz cik Doraemon...????

nak tanya!! Doraemon tue lelaki ke perempuan??? sape tahu???

********

p/s: alamak!! tak cukup masa nak tidor!! okeylah!! titik titik dan titik..3 titik..maksudnye???


takde kenderaan nak g jenjalan..
kalau ada kasut nie.....hurmmmm....~

~suiiitt!! my dearie jom tengok alice in wonderland??? pleezzz..jom???


4 ORANG KRITIK:

Sashie VII said...

Oh. Doraemon jantinanya lelaki. Sebab selalu dating dengan kucing betina.

B.E.R.Y.S said...

owh yeke??? tak prasan pulak..sahih ke nie????

Khairie Hisyam said...

InsyaAllah sahih :P

B.E.R.Y.S said...

;p thanx!