Nurul Sayang Kamu: SIAPAKAH JEJAKA-JEJAKA INI???

SIAPAKAH JEJAKA-JEJAKA INI???



Dah 2 hari tak on9 fb..
tadi sempat on9..tup2x tengok kat photo..
ade plak picture orang ntah sape2x ntah..
saya tak sukelah orang tag picture yang ntah sape-sape..

yang peliknye..takde pulak keluar kat wall..saya telah di tag..
hurmm..musykil2x..
benda nie sejenis game ape ntah..
tak fahamlah..
ini link die!!

http://apps.facebook.com/fb_winning_online_/

i remove tag terus!! kesian plak kat mamat tuh!!
aisemen..maaflah yer.!!!
=)

7 ORANG KRITIK:

Ferra Aryra said...

mybe tu auto tag.. saya pun ade banyak photo mamat tah dari mana datangnye.. saya pun tak kenal. tapi malas nak marah2 saya just remove je tadi.. saya pun baru perasan pagi tadi.. huhuhu

e~car182 said...

ngeh!ta payah kesian,,
samala,,
tak suka org tag,then noti berlambak!
tp tade kaitan pon,,
huh~
=__=

ZiE FAUZi said...

org ckp ini virus kt fb..

bilis said...

1st

sherah said...

haha hazri pon ade ke?
dak ekonomi aku tuh.smlm dia kene spam.memang bratos2 email masok.aku pon stress haaha

B.E.R.Y.S said...

e~car:yup!! takde kaitan!! menci org tag..=) kita serupa..~

fera:baik!!!

B.E.R.Y.S said...

zie fauzi:virus ape?? dia macam game online..tapi tak taw ape benda..huhuhu