Nurul Sayang Kamu: Jejak Kasih :Tak Sangka Kembar Saya Dah Lahir 21 Tahun Lepas..

Jejak Kasih :Tak Sangka Kembar Saya Dah Lahir 21 Tahun Lepas..

Seronoknya!! Saya dah jumpa kembar saya!! Kami kembar seiras!! haha..tak caye cube tengok gambar-gambar kami..sumpah seiras, bentuk muka sama, mulut sama, panjang jari sama, minat sama, hobi sama..aiisshh! pendek kata semuanya sama.. tak tau nak bezakan camne..keh3~



gaya buat peace sebijik!!
cume sorang buat tangan kiri, sorang buat tangan kanan.



warna kegemaran sama, warna merah *sejak bile ntah saya suke merah*
susah betul nak bezakan mana satu saya mana satu kembar saya.
kadang-kadang saya confuse!! bile tengok cermin nampak kembar saya..
ke saya?? *tempeleng banyak kali pun takkan sedar perbezaannya*



see,,, telefon rumah pun sama..camne camne??
*dah kata kembar, takkanlah duk rumah asing2x plak? hurmm*
gaya angkat telefon sebijik!!
gaya cakap tak tawlah same ke tak..
huhu..besttnye dapat jumpa kembar saya nie!!!!!

dan kami juga mahukan!!!
ini
ini
ini
dan ini..



sepasang kembar lelaki yang gebusshh!!

dan juga

ini..



kembar perempuan yang sgt lovely!!

Hurm..tentang pasangan hidup pulak bagaimana?? takkan nak sama jugak?? bahaya lah kan kalau sama, nanti tertukar camne?? uiiissshh!!! Nampaknye kami masing-masing single!! haha..gigih je ayat nak sebut single tue..so, sape2x yang ade baka kembar tue janganlah segan silu ye? haha..okelah, entry kali ni berbaur penipuan sedikit.haha..elehh..suke hatilah kan?? kui3..

wish me luck for final exam next week! nite semua~ with love. Berys.

9 ORANG KRITIK:

faye said...

hahahas saya dtg menjenguk..hhohoohohoh nak anak kembar....bestnya....

B.E.R.Y.S said...

faye: hye hye!! thanx sudi jenguk blog saye..a'ah! cutelah lau ade anak kembar..hehe.. =)

caiz said...

haha..memang berbaur penipuan gler..x pe la..dpt penuhkn sket mase b4 xm..

B.E.R.Y.S said...

shai: huh! suke hatilah kan? haha..asalkan aku happy..penat kott study!! huaargghh!! stress! kah3!!

LaDy DeLLaZ said...

nurul.. haahahhaahahahahahah~!!

Lakaran Nur TErindah said...

Wah,sgt2 berangan dapat anak kembar walaupun hakikat takut nak beranak.. :))nak sepasang..Nur Dania& Muhammad Daniel..hehe..

B.E.R.Y.S said...

kak dell: amboi gelak sakan ye kak? haha ;p


tietin: waahh! siap ade name lagi tue..smart lah!! hehe..;p

aku gadis biasa said...

kembar yg comel!

:D

B.E.R.Y.S said...

weee..~ comel!!