Nurul Sayang Kamu: Kerana Sampin "Sang Suami".. Saya gelak Besar!

Kerana Sampin "Sang Suami".. Saya gelak Besar!

Tengah saya duk syok-syok buat lab report petang tadi, *yea! lab report!* ahaaa..jangan heran saya dah ber"lab" sekarang..tulah buah hati saya sekarang nie..dating dengan mr.lab hari-hari..haha!! oke oke sambung cerita..biaselah kalau dah namenye komputer depan biji mata tak sah kalau tak online facebook..apelagi, sambil wat report sambil online..usha punye usha dari satu page ke satu page..tetibe ternampak lah pulak dekat wall sorang kawan saya ni.. ;p kalau korang bace mesti korang gelak terkekeh-kekeh..




penat sungguh study! jom bercuti??



Story die camni, kawan saya Puan "F" MENULIS sesuatu *yea, menulis bukan memasak tau!* di wall Puan "D" yang juga kawan saya.. masing-masing baru saje mendirikan rumahtangga.. then, mestilah semangat gila letak profile pict dengan hubby masing-masingkan..haha..profile pict Puan "D" adalah gambar Puan "D" dan hubby ketika hari raya..hubby Puan "D" meletakkan sampin beliau di atas bahu..maka Puan "F" menegur Puan "D" weeyyhh engkau..pemalasss tak tolong pakaikan sampin dekat hubby die betul-betul..


Apelagii..Puan "D" pun tersentapppp!! yela, kene sound depan public kannn?? mane tak sentap ooiii!! haha..pastu masing-masing pun nak pertahankanlah diri masing-masing..yang tak boleh tahan, isu die pasal sampin je pun..tapi sumpah lawak gila..bile tengah syok diorang bergusti tuh! saya pun masuk ke tengah gelanggang! huahua..~ saje nak kacau!! haha..last-last saya yang sentapppp!! "kau tak kawen lagi ape kau tahu!! haaa, ikutlah cara Puan "D" tue..!!" amek sebijik kene kat muka nih!


Sedar tak sedar saya dah gelak kuat-kuat dah dalam lab tuh, oke..orang kanan dan kiri sudah jeling-jeling..saya pun memang tak dapat nak tahan, seolah-olah ade jari tengah geletek-geletek perut saya ni haaa...serius gelak tak ingat!! whateverlah kannn?? last-last decide keluar dari lab..masalahnya kat luar lab tak boleh nak jalan, gelak lagi..orang lain pun naik pelik..adoiii!! *syaitannirraajiimmmm!! kenapa tak sudah-sudah kau kacau aku ha??*


So, moral of the story...jangan mengaku gila kalau kau tak gila sebab kau ketawa macam orang gila bukan sebab kau orang gila tapi sebab lawak gila.. apelah, kau baca naik gila tak? ;p


Bye!
With love, berys~

4 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

kalo amad pakai sampin..mesti hensem begaya disukai ramai kan..heheheh

N U R U L said...

wani: hahahaha..no komen! tanyelah makwe amad..hahaa :)

hakeem kira said...

tu la..jgn menyampuk org tua2 bersembang..haha

N U R U L said...

hakeem: haha.sabor jela..tak nyampuk dah..nak leraikan pergaduhan senanye..last2x, i yang terkena!! adeehhh ;(