Nurul Sayang Kamu: V-I-D-E-O oOOOOoo

V-I-D-E-O oOOOOoo

Assalamualaikum! ;) Salam Jumaat. Update update. Just a little bit "cakap-cakap". Sebab malas nak taip berjela-jela. Oke! Selamat Menonton! ;)


Kisah Pak Pandir dengan Mak Mandir.
Diorang mandi manda dekat Pulau Langkawi. Sape nak tengok Mak Mandir berkemban? Hah! Tengoklah! Hoho ;)









Seksi tak Mak Mandir? heeee ;)


Bersambung.




Ohh, lagi satu video versi seram ala-ala cerite khurafat tuh!

Cekidout! Oyeeehhh!






Video-video nie aku berani lah buat bila aku sorang-sorang dekat rumah. Sebab bila ade emak dengan ayah campur adik-adik, aku tak berani sebab aku segan gila-gila dengan depa, nanti depa semua dok gelakkan aku sebab aku cakap sorang-sorang sambil muka cover-cover untuk jadi comel secomel nora danish. Yela, sebab nak bubuh dekat belog. Haha. Ape Ntah!

Sumpah lagi sah aku bosan gila-gila bile adik-adik aku takdeee.. Haissshooo! Makk, nak adikkk lagii! ;p

Dahlah, nak tido! Wassalam.


7 ORANG KRITIK:

Khairie Hisyam said...

Hidung gatal, garu ke korek tu...isk2.

zerocool iwan said...

hahaha...
comel2 je video 1st..
mcm2...
wa3..
=p

N U R U L said...

khairie: heee.. ;) gatallah! garu dengan korek lain kee? ahaha.

iwan: hahaa..thanx!

mizzbutterfly said...

oit..buat aku rindu je..video nih..sedap siara ko."eh bukan..kekasih ko mmg dekat menara gading jugak ke..."heheheheh

N U R U L said...

haha..sekarang dah kat menara gadinglah kott.. ;)

didiyana said...

tumpang lalu..blog anda comel sgt! kalau free singgah la di blog saya :)

N U R U L said...

didiyana: thanx! ;) nanti tunggu kunjungan balas!