Nurul Sayang Kamu: Tukar lagi. Cheese Cake Jadi Pilihan.

Tukar lagi. Cheese Cake Jadi Pilihan.

Assalamualaikum. Salam pagi sabtu! Mulakan pagi anda dengan senaman ringan campur breakfast yang sihat! ;) Arini, pagi yang indah lagi nyaman di UKM Bangi. bangun pagi terase nak menari-nari sebab terdengar lagu chicken dance dipasang kuat-kuat. Oh, ade senamrobik dekat dataran carrefour!


Hurm. Takde nak story ape pun. Sebab masih pagi lagi. Paling kurang pun pagi tadi bangun solat subuh. ;) sape tak solat subuh memang nak kene babab! Cume nak bagitaw, kite tukar lagi header belog. Heee. Sebab aritu ade orang sakit jantung bile bukak je belog kite terus nampak muka kitee besaq gedabaq. *kalau cantik takpe, sejuk sikit mata memandang. nak buat camnee, dah kitee bukan fasha sandal. haha. tak cantek lerr. dah janji dengan orang tuh nak resize balik.* tapi takpelah, taknak resize, tukar yang lain terus.


Kali nie letak gambar cheese cake! yaaaa! Bagi korang rase lapar bile korang tengok belog nie. Kat header tuh dah mention dah yang belog nie belog kite. Bukan belog nenek kite. Sebab nenek kite buta IT, laptop pun takde. Hoho. KESIAN nenek kitee. nenek korang ade belog tak?? link please? nak tunjuk kat nenek kite yang nenek orang lain ade belog. ahaha. ade nenek aku kisah kee?


nenek jangan marah yea? hee ;)


okelah, pagi-pagi tak boleh merapu banyak-banyak. nanti hilang kaf ba ro kaf alif ta nun. Keberkatan! happy weekend lah semua! bubye!

Wassalam. ;)


12 ORANG KRITIK:

mizzbutterfly said...

oit...ade kat UKM ker...huhuhu

N U R U L said...

wani! ahaha, dekat UKM..dah dari semalam petang.. ;)

HaNa HoNeY said...

patot la bace velog neyh prot asyik munyik2 jer

cikWawa ORKID said...

trun la pdg tgok vball..nk jmpe nurul la...smpai ati noxxx

lieya orange M.I. said...

wah..mcm on9 coffee house dah..hihiii

N U R U L said...

hana: hahaa.munyik keeee?? lapor eh? sian dieeee!!

cikwawa: Insyaallah! nanti kiteee jumpee kite amek gambar banyak2x yeaaaa??? ;)

leya: hahahaa..giteeewww!

syahbandar87 said...

salam persahabtan..hye nurul..sy follow blog kamu ye
:)

N U R U L said...

syah: ohh, thanx syah! really appreciate it! ;) keep reading! belog tak semenggah nih. heee ;)

Puan nadxoxo said...

Haha comel lah header baru!

N U R U L said...

kak nad: heee..thanx!!

Heidi Shafiq said...

hahaha.. klaka la ko ni.. aku suke header ni.. kreatif.. :)

N U R U L said...

shafiq: hahahaaa...nenek kite yang suruh tulis camtuh! ;)